Certificering

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop en krijgen veel aandacht. Wolter Tijdink B.V. is sinds 1997 ISO gecertificeerd en sinds 2014 gecertificeerd volgens de NEN-EN1090-1 uitvoeringsklasse 2 & 3. Ook zijn we sinds januari 2018 VCA* gecertificeerd.

Klik op onderstaande links voor certificaten:

Per 1 juli 2014 is het in verband met de eisen opgenomen in de Verordening Bouwproducten (CPR) en de Europees geharmoniseerde productnorm EN 1090-1 wettelijk verplicht een CE markering en prestatieverklaring op te stellen voor stalen en aluminium constructieve onderdelen die onder de EN 1090-1 vallen. De CPR is opgesteld voor bouwproducten die worden toegepast in een bouwwerk. Alleen staalconstructiebedrijven die hun fabrieksproces beheersing systeem (FPC) door een externe aangemelde instantie (certificerende instelling) hebben laten certificeren mogen een CE markering en een prestatieverklaring opstellen. Deze documenten zijn van belang om de opdrachtgever (veelal aannemer) in staat te stellen aan te tonen dat men voldoet aan de technische voorschriften van het Bouwbesluit.
Wolter Tijdink is voor de EN 1090-1 gecertificeerd.

Wij denken graag met u mee!

Niets is onmogelijk voor Wolter Tijdink B.V. Wanneer u nog vragen heeft, meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvend gesprek wilt dan horen wij dit graag!

Neem contact met ons op