Over Wolter Tijdink B.V.

‘Elke trap is anders, een eyecatcher maar wel functioneel en stijlvol’

Wolter Tijdink B.V. is een moderne, dynamische onderneming, gespecialiseerd op het gebied van trappen, bordessen, leuningen, balustrades en hekwerken in staal en roestvrij staal. Het staal kan gecombineerd worden met andere materialen zoals glas of hout.

Al meer dan 30 jaar ontwerpen, tekenen, produceren en monteren wij onze producten voor de utiliteitsbouw, woningbouw, scheepsbouw en industrie in binnen- en buitenland. De kracht van Wolter Tijdink B.V. zit in de kwaliteit, kennis en onze persoonlijke en efficiënte werkwijze. Wij leggen de lat bewust hoog en denken graag met u mee, ook tijdens de ontwerpfase.

Werkwijze
Ervaren engineers vertalen de wensen van de klant naar een voorlopig ontwerp met behulp van de moderne tekenpakketten Hicad en Tekla. Na goedkeuring van de klant wordt het ontwerp definitief en worden gedetailleerde productietekeningen gemaakt.

Onze 3500 M2 grote fabriekshal is voorzien van een uiterst modern machinepark welke door goed opgeleide medewerkers wordt bestuurd. Ons machinepark bestaat onder andere uit een CNC-gestuurde pons-zaagstraat, een 3D-doornbuigmachine en een lasrobot. Eind 2017 is ons machinepark uitgebreid met een fiberlaser, een kantbank en een knipschaar.

Voor de montage van onze producten op de bouwplaats kan de opdrachtgever rekenen op ervaren en deskundige monteurs die allen in het bezit zijn van VCA en die inzetbaar zijn voor de meest uiteenlopende opdrachten.

Kwaliteit
Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop en krijgen veel aandacht. Wolter Tijdink B.V. is sinds 1997 ISO gecertificeerd en sinds 2014 gecertificeerd volgens de NEN-EN1090-1 uitvoeringsklasse 2 & 3. Ook zijn we sinds januari 2018 VCA* gecertificeerd.

Klik op onderstaande links voor certificaten:

Per 1 juli 2014 is het in verband met de eisen opgenomen in de Verordening Bouwproducten (CPR) en de Europees geharmoniseerde productnorm EN 1090-1 wettelijk verplicht een CE markering en prestatieverklaring op te stellen voor stalen en aluminium constructieve onderdelen die onder de EN 1090-1 vallen. De CPR is opgesteld voor bouwproducten die worden toegepast in een bouwwerk. Alleen staalconstructiebedrijven die hun fabrieksproces beheersing systeem (FPC) door een externe aangemelde instantie (certificerende instelling) hebben laten certificeren mogen een CE markering en een prestatieverklaring opstellen. Deze documenten zijn van belang om de opdrachtgever (veelal aannemer) in staat te stellen aan te tonen dat men voldoet aan de technische voorschriften van het Bouwbesluit.
Wolter Tijdink is voor de EN 1090-1 gecertificeerd.

Vacatures

Vacature leerling constructiebankwerker

Vacature monteur

VACATURE TECHNISCH ACCOUNTMANAGER

 

Wij denken graag met u mee!

Niets is onmogelijk voor Wolter Tijdink B.V. Wanneer u nog vragen heeft, meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvend gesprek wilt dan horen wij dit graag!

Neem contact met ons op