Over Wolter Tijdink B.V.

‘Elke trap is anders, een eyecatcher maar wel functioneel en stijlvol’

Wolter Tijdink B.V. is een moderne, dynamische onderneming, gespecialiseerd op het gebied van trappen, bordessen, leuningen, balustrades en hekwerken in staal en roestvrij staal. Het staal kan gecombineerd worden met andere materialen zoals glas of hout.

Al meer dan 30 jaar ontwerpen, tekenen, produceren en monteren wij onze producten voor de utiliteitsbouw, woningbouw, scheepsbouw en industrie in binnen- en buitenland. De kracht van Wolter Tijdink B.V. zit in de kwaliteit, kennis en onze persoonlijke en efficiënte werkwijze. Wij leggen de lat bewust hoog en denken graag met u mee, ook tijdens de ontwerpfase.

Werkwijze
Ervaren engineers vertalen de wensen van de klant naar een voorlopig ontwerp met behulp van de moderne tekenpakketten Hicad en Tekla. Na goedkeuring van de klant wordt het ontwerp definitief en worden gedetailleerde productietekeningen gemaakt.

Onze 3500 M2 grote fabriekshal is voorzien van een uiterst modern machinepark welke door goed opgeleide medewerkers wordt bestuurd. Ons machinepark bestaat onder andere uit een CNC-gestuurde pons-zaagstraat, een 3D-doornbuigmachine en een lasrobot. Eind 2017 is ons machinepark uitgebreid met een fiberlaser, een kantbank en een knipschaar.

Voor de montage van onze producten op de bouwplaats kan de opdrachtgever rekenen op ervaren en deskundige monteurs die allen in het bezit zijn van VCA en die inzetbaar zijn voor de meest uiteenlopende opdrachten.

Wij denken graag met u mee!

Niets is onmogelijk voor Wolter Tijdink B.V. Wanneer u nog vragen heeft, meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvend gesprek wilt dan horen wij dit graag!

Neem contact met ons op