Wolter Tijdink op weg naar verduurzaming

Wij, Wolter Tijdink, zijn altijd op zoek naar het verduurzamen van onze onderneming. Bij duurzaam ondernemen hoort vooruitkijken; niet stilstaan maar nieuwe wegen inslaan met de toekomst in het vizier. Dat is precies wat wij bij Wolter Tijdink doen, willen blijven doen én willen uitstralen.

De behoefte aan energie, om het tot stand brengen van onze producten, is groot en mede hierdoor wordt duurzaam-ondernemen voor ons nog belangrijker. Wij zullen ook een steentje moeten bijdragen om de CO² uitstoot terug te dringen.

TDC De Mors is vorige week gestart om een compleet zonnepanelensysteem te plaatsen op ons dak. Zij doen dat turn-key: van voorbereiding, ontwerp, subsidieaanvraag, aanschaf van materialen tot aan de installatie en monitoring. Wij zijn volledig ontzorgd wat als erg prettig is ervaren.
Wij hebben geïnvesteerd in een installatie met 823 zonnepanelen (350 Wp per stuk) en met deze installatie zijn wij zelfvoorzienend.

Ook hebben wij dit jaar al een andere stap genomen m.b.t. verduurzaming, Porskamp Installatietechniek heeft onze TL-lampen in de productieruimtes vervangen door energiezuinige LED verlichting.

Met deze genomen stappen zijn wij klaar voor de toekomst.

 

Wij denken graag met u mee!

Niets is onmogelijk voor Wolter Tijdink B.V. Wanneer u nog vragen heeft, meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvend gesprek wilt dan horen wij dit graag!

Neem contact met ons op

Foto's

Meer nieuws