Uitdagend mooi ontwerp voor Pensioenfonds PGB Amstelveen

Onlangs heeft Wolter Tijdink deze prachtige trap mogen produceren voor Pensioenfonds PGB Amstelveen en zijn uitvoeringsorganisatie PGB Pensioendiensten in Amstelveen in opdracht van Constructif. Het prachtige en gedetailleerde ontwerp van de trap door M+R interior architecture  is een verbinding tussen de verschillende verdiepingen en is een echte eyecatcher.

Helaas maken nog niet alle medewerkers van Pensioenfonds PGB en PGB Pensioendiensten gebruik van deze elegante trap. De coronacrisis bewijst maar weer eens dat sociale en maatschappelijke ontwikkelingen niet alleen van grote invloed zijn op ons dagelijks leven, maar vooral ook op de manier waarop wij ons werk doen. Het aantrekken en vooral behouden van talent is momenteel belangrijker en uitdagender dan ooit. Daarbij is het goed om te weten dat werknemers grote waarde hechten aan de verbintenis met hun werkgever. Ze willen deel uitmaken van een team en ze willen er trots op zijn dat ze voor een aantrekkelijke en succesvolle onderneming mogen werken. Dat bemerkt Wolter Tijdink zelf ook.

Voor Wolter Tijdink was dit project vooral een uitdaging om aan de gedetailleerde vormgeving van het ontwerp te voldoen en binnen het strakke budget te blijven. Onze vakkundige productie- en montage medewerkers hebben zichzelf overtroffen. Wij kunnen terugkijken op een geslaagd, uitdagend en mooi project om trots op te zijn.

Wij bedanken alle partijen voor de prettig samenwerking en wensen alle medewerkers van Pensioenfonds PGB en PGB Pensioendiensten heel veel werkplezier toe!

 

Wij denken graag met u mee!

Niets is onmogelijk voor Wolter Tijdink B.V. Wanneer u nog vragen heeft, meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvend gesprek wilt dan horen wij dit graag!

Neem contact met ons op

Foto's

Meer nieuws