In opdracht; Dulon College Ede

De Christelijke Onderwijs Groep Vallei en Gelderland-Midden (COG) heeft het project Herontwikkeling Dulon College te Ede gegund aan Rots Bouw. Het bouwkundig/architectonisch ontwerp is gemaakt door architectenbureau Cepezed.

Rots Bouw heeft ons mee laten denken in het hergebruiken van de bestaande hekwerken van de trappenhuizen en ons nadien de opdracht gegund voor verschillende steektrappen, hekwerken en muurleuningen.

Het huidige onderwijsgebouw dateert uit 1995 en beslaat circa 12.500 m2 BVO. Het gebouw wordt gestript tot op de betonnen draagconstructie en weer opgebouwd en uitgebreid tot een energieneutraal onderwijsgebouw van totaal circa 14.800 m2 BVO. Het gebouw wordt klimaatneutraal en volgens de normen van Frisse Scholen klasse B (voor een gezond binnenklimaat) gebouwd. Het betonnen casco wordt hergebruikt. De gevels bestaan uit onder andere uit HSB-gevelelementen en (HR++ isolerend) glas. Op het dak komt 1.900 m2 aan zonnepanelen. De drie vleugels worden aan elkaar verbonden via loopbruggen. Het nieuwe gebouw kent meer (dag)lichtinval.

Een prachtig project met een aannemer uit de regio, bedankt voor de opdracht Rots Bouw.

Samen de hoogte in stijgen?

Voor een afspraak of een vrijblijvende offerte, kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop.

Bastiaan te Poele

06 - 45 05 27 45
mail mij

Luke van Niekerk

06 - 12 06 97 82
mail mij