HERCERTIFICERING ISO 9001 SUCCESVOL VERLOPEN VOOR WOLTER TIJDINK

Om de klanten van Wolter Tijdink van uitstekende en constante kwaliteit producten te voorzien, zijn kwaliteitsprocedures van groot belang. Dit is echter niet de enige maatregel die Wolter Tijdink neemt om hoogwaardig stalen trappen te leveren. Wolter Tijdink is in het bezit van meerdere certificaten die het kwaliteitsniveau van de organisatie aantonen. Zo zijn we een ISO 9001:2015 gecertificeerd metaalbedrijf, ISO-EN1090 gecertificeerd en ook in het bezit van certificaten specifiek gericht op veilig werken in de bouw VCA*. Daarnaast is Wolter Tijdink druk met de voorbereidingen op het gebied van de safety culture ladder (ViA) en wetkwaliteitsborging wat er in 2022 aan zit te komen.

ISO 9001:2015 gecertificeerd
ISO 9001:2015 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. De ISO 9001:2015 toont aan dat Wolter Tijdink in staat is om te voldoen aan de eisen van haar klanten, de wet- en regelgeving die toepassing hebben op het product en de eisen die wij zelf aan onze organisatie stellen.

Om de continue verbetering en optimalisatie van bedrijfsprocessen te kunnen waarborgen heeft Wolter Tijdink specialistische kwaliteitspersonen. Zij richten zich op de continue verbetering van onze diensten en bedrijfsprocessen en de productkwaliteit. Deze personen zijn o.a. verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de stalen producten en richten zich daarnaast op het volledig beheersen van de vooraf gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) en veiligheidseisen van Wolter Tijdink.

Eind augustus had Wolter Tijdink de hercertificeringsaudit voor de ISO-9001 norm op de planning staan. De heer Stuifzand (Lead Auditor van Bureau Veritas) mocht deze audit uitvoeren. De 2-daagse audit verliep volgens Raban Ernst (KAM-medewerker) op rolletjes. “Wij zijn het hele jaar door bezig met KAM-activiteiten waardoor wij met een hercertificering alleen maar willen horen of we het goed doen en waar eventueel nog verbetering in zit”.

De auditor gaf aan dat het kwaliteitsmanagement systeem op orde was, passend voor onze organisatie en het systeem goed werd bijgehouden. Er zijn tijdens de audit geen afwijkingen tegen de ISO 9001 norm vastgesteld.

De 2-daagse hercertificeringsaudit werd afgesloten met de voordracht voor hercertificering. Voor Wolter Tijdink niet echt een verrassing want het proces wordt binnen de organisatie gedragen en beheerst maar het is altijd fijn om een bevestiging te krijgen dat we wederom aan de eisen van de ISO9001 hebben voldaan.

Wij denken graag met u mee!

Niets is onmogelijk voor Wolter Tijdink B.V. Wanneer u nog vragen heeft, meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvend gesprek wilt dan horen wij dit graag!

Neem contact met ons op

Meer nieuws