Bureau Veritas verstrekt Wolter Tijdink het VCA* 2017/6.0 certificaat

Wij zijn trots op het behalen van de VCA * 2017/6.0 certificaat

Naast deze roerige periode waarin alles onzeker is gaat het zakelijk gezien voor Wolter Tijdink allemaal ‘gewoon’ door. Wolter Tijdink heeft zijn klanten niet teleur hoeven stellen en konden (met  strakke regie en de corona maatregelen in acht genomen) de stalen trappen gewoon blijven produceren en monteren. Naast dat deze processen gewoon kunnen blijven doorgaan moeten de normale processen binnen de organisatie ook doorgang blijven vinden. En dus ook de certificeringen. Hier keek Wolter Tijdink zelfs vol enthousiasme naar uit, het toetsingsonderzoek van de nieuwe VCA* certificering.

Eind vorig jaar kwam het toetsingsonderzoek voor de nieuwe VCA * 2017/6.0 op de planning. Auditor Rene ter Horst van Bureau Veritas heeft ons proces volledig doorgenomen en mocht 2 projecten op locatie bezoeken. De positieve en enthousiast houding van de heer ter Horst maakte het erg prettig. Ook het benoemen van positieve verbeteringen welke zijn doorgevoerd liet hem niet koud. De heer ter Horst heeft geen afwijking kunnen vinden en er stond dan ook niets in de weg om te concluderen dat Wolter Tijdink B.V. voldoet aan de elementen uit de norm VCA* 2017/6.0 en dat het verstrekken van het nieuwe VCA certificaat gerechtvaardigd is.

Wolter Tijdink is dan ook trots op al zijn medewerkers welke door hun inzet, samenwerken en het uitdragen van veiligheid elke dag weer het beste resultaat neerzet. Trots op het behaalde resultaat, onze medewerkers, onze klanten en dat samen is Wolter Tijdink!

Namens directie van Wolter Tijdink.

 

Via onderstaande link kunt u het certificaat inzien: 

VCA* 2017/6.0 certificaat 28-1-2021

 

Wij denken graag met u mee!

Niets is onmogelijk voor Wolter Tijdink B.V. Wanneer u nog vragen heeft, meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvend gesprek wilt dan horen wij dit graag!

Neem contact met ons op

Meer nieuws